Доставка & Плащане

Ако се нуждаете от информация или помощ, моля свържете се с нас и ние с удоволствие ще ви помогнем. email !

СРОК НА ДОСТАВКА

 • България, Гърция и Румъния – 3 до 6 работни дни.
 • Европа: 3 до 10 работни дни
 • САЩ и Канада: Доставка по USPS от 7 до 14 работни дни.
 • Северна, Южна, Централна Америка и Карибите: 7 до 14 работни дни
 • Близък изток: 3 до 10 работни дни.

 

Забележка: Няма допълнителни митнически такси. Поръчката ви ще бъде доставена на адреса за доставка, предоставен на страницата за поръчка.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ:

 • Разбираме, че проследяването на поръчката ви е важно за вас, и искаме да сме сигурни, че разполагате с цялата необходима информация. Ето защо предоставяме номер за проследяване на всички поръчки веднага след изпращането им. Този номер за проследяване се изпраща на имейл адреса, предоставен по време на поръчката. всички поръчки се изпращат в рамките на 2 работни дни от датата на покупката. След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл с номера за проследяване и връзка за проследяване на пратката. Можете също така да влезете в профила си на нашия уебсайт, за да видите статуса на поръчката си и информацията за проследяване.

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

DIADEMA.BG приема следните начини на плащане:

 • Наложен платеж. Тази опция се предлага за България, Гърция и Румъния.

 

 • Кредитна карта: Visa, MasterCard, Discover, American Express, Visa Electron. Общата сума ще бъде начислена на вашата карта, когато поръчката бъде направена.

 

 • PayPal; iDEAL; Giropay; Bancontact; Przelewy24; EPS; Multibanco; Sofort; Alipay;

ЗАМЯНА, ВЪЗВРЪЩАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Искаме да сте напълно доволни от покупката си от нас. Ако по някаква причина не сте доволни от поръчката си, ние предлагаме безпроблемна политика за връщане. Можете да върнете всеки артикул в рамките на 14 дни от получаването му за пълно възстановяване или замяна. За да отговаря на условията за връщане, артикулът трябва да бъде в първоначалното си състояние и опаковка, с всички етикети.

Моля, имайте предвид, че следните артикули не могат да бъдат върнати или заменени:

 • Персонализирани артикули
 • Артикули, които са били носени, прани или повредени
 • Артикули, закупени по време на разпродажба или промоция

 

За да инициирате връщане, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти на sales@diadema.bg и посочете номера на поръчката си и причината за връщането. Нашият екип ще ви предостави инструкции как да върнете вашия артикул.

Адрес за връщане: София България, Джон Ленън 8, 1700

След като получим връщането ви, ще обработим вашето възстановяване или замяна в рамките на 5-7 работни дни. Моля, обърнете внимание, че таксите за доставка и обработка не подлежат на връщане и вие ще носите отговорност за разходите за обратна доставка, освен ако артикулът не е дефектен или сме направили грешка с вашата поръчка.

Благодаря, че пазарувахте при нас! Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за връщане, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Адрес за връщане

ДИАДЕМА.БГ ЕООД

София, България

ул. Джон Ленън 8

1700