Политика за абонамент

Добре дошли в DIADEMA! Абонирайки се за нашия пощенски списък, Вие се съгласявате да получавате рекламни имейли и бюлетини от нас. Ние ценим вашата поверителност и се ангажираме да защитаваме личната ви информация. Моля, прочетете внимателно тази политика за абонамент, за да разберете как обработваме вашите данни и какви имейли можете да очаквате да получавате от нас.

Какви имейли можете да очаквате да получавате от нас? Ще ви изпращаме имейли, свързани с нашата марка, продукти, промоции и специални оферти. Също така може да получавате бюлетини и актуализации от нас за нашите най-нови дизайни, събития и други новини, свързани с нашия бизнес.

Колко често можете да очаквате да получавате имейли от нас? Стремим се да постигнем баланс между това да информираме абонатите си и да не ги затрупваме с твърде много имейли. Обикновено изпращаме имейли веднъж или два пъти месечно, но това може да варира в зависимост от графика ни за промоции и други фактори.

Как можете да се отпишете от нашия пощенски списък? Можете да се отпишете от нашия пощенски списък по всяко време, като кликнете върху връзката "Отписване" в долната част на всеки имейл, който ви изпращаме. Можете също така да се свържете директно с нас и да поискате да бъдете премахнати от нашия списък за получаване на писма.

Как обработваме вашата лична информация и данни? Събираме и използваме вашата лична информация единствено за целите на изпращането на промоционални имейли и бюлетини. Никога няма да споделяме или продаваме вашата информация на трети страни. Вашите данни ще бъдат съхранявани по сигурен начин и до тях ще имат достъп само упълномощени служители, които трябва да го направят, за да изпълняват задълженията си. За повече информация относно начина, по който обработваме вашите данни, моля, вижте нашата политика за поверителност.

Абонирайки се за нашия пощенски списък, вие потвърждавате, че сте прочели и сте съгласни с тази политика за абонамент и нашата политика за поверителност.

Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашата политика за абонамент, моля, свържете се с нас на адрес sales@diadema.bg

Имаме много други дизайнерски диадеми, панделки и скрънчита в нашият сайт. Разгледайте и намерете своята.

Харесвате нашите диадеми? Последвайте ни в Instagram и Facebook.