В нашия онлайн магазин предлагаме промоционални кодове на нашите клиенти като начин за предоставяне на отстъпки при покупките им. Моля, имайте предвид обаче, че тези промоционални кодове са валидни само за артикули, които в момента не са с намалена цена. Тази политика гарантира, че всички клиенти могат да се възползват еднакво от предимствата на нашите промоции и че промокодовете не се използват за допълнително намаление на артикули, които вече са с намалена цена. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

За да използвате промоционален код, просто въведете кода по време на процеса на плащане и отстъпката ще бъде приложена към допустимите артикули в поръчката ви. Моля, обърнете внимание, че промоционалните кодове не могат да се комбинират с други отстъпки или промоции и са валидни само за ограничен период от време.

Ако се опитате да използвате промоционален код за артикул, който в момента е с намалена цена, кодът няма да бъде приложен, а вместо него ще бъде начислена редовната продажна цена. Запазваме си правото да променяме или прекратяваме промокодове по всяко време и без предварително уведомление.

Препоръчваме на всички клиенти да се запознаят с условията на всеки промоционален код, преди да го използват, и да се свържат с нашия екип за обслужване на клиенти, ако имат някакви въпроси или притеснения. Благодарим ви, че избрахте нашия онлайн магазин, и се надяваме, че ще се насладите на пазаруването си!